Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe verpakking voor stukken watermeloen

De verpakking voor stukken watermeloen van Maglio Companies is nu in twee maten en 3 uitvoeringen beschikbaar.  Het bedrijf vertelt dat de technologie van de voorverpakking zuurstof en koolstofdioxide en waterdamp reguleert. De natuurlijke respiratie van de meloen brengt een verbeterde atmosferische omgeving tot stand en volgens Maglio blijft de gesneden meloen hierdoor langer vers. 

"De reden om extra mogelijkheden voor de stukken watermeloen verpakking te ontwikkelen was dat grote retailers ons hebben laten weten dat ze niet altijd behoefte hebben aan het hoogste niveau van technologische vooruitgang maar hun klanten wel een gebruiksvriendelijke verpakking willen bieden," legt Maglio uit. 

Voordelen voor retailers
Maglio vertelt dat het met folie omwikkelen van de gesneden watermeloen tot wel drie maal langer duurt dan het verpakken in deze  verpakking.

Mening consumenten
Het bedrijf laat weten dat pilots in winkels hebben aangetoond dat consumenten de voorkeur aan de verpakking geven. Toen Maglio consumenten in de winkel naar hun mening vroeg, kwamen de volgende drie aspecten naar voren: gemak, versheid en geen geknoei. 

Voor meer informatie:
Richard Butera
Maglio Companies
Ph: +1 (262) 671-2104
rab@magliocompanies.com
www.maglioproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven