Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioAcademy-dag: donderdag 18 april 2019

BioAcademy organiseert jaarlijks de BioAcademy-dag: Een dag vol inspiratie waarin we kennis delen, verbindingen leggen en samenwerken om met elkaar de kennisontwikkeling in de bio-sector verder te brengen! Wil jij samen met anderen die actief zijn in de biologische sector discussiëren over de toekomst van de sector? Nieuwe kennis opdoen en je bio-collega's informeel ontmoeten met een hapje en drankje? Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur bij BioAcademy-partner Kraaybeekerhof in Driebergen. We sluiten af met een borrel.

Aanmelden kan via secretariaat@bioacademy.nl 

Meer informatie over het programma vind je op de website

Over de BioAcademy
In samenwerking met een grote groep initiatiefnemers uit de bio-sector is de BioAcademy ontwikkeld en opgericht door de Biowinkelvereniging, BioNederland en BioHuis.

Het platform www.bioacademy.nl is uitgegroeid tot dé centrale plek waar kenniszoekers aanbod vinden van aanbieders uit de hele keten.
BioAcademy aanbieders, een community van inmiddels 28 partners, werken samen vanuit de BioAcademy in het ontwikkelen van kennisaanbod waar behoefte aan is en hiaten zijn in de sector; bij agrariërs, verwerkers, handelaren en winkeliers.

Publicatiedatum: