Freshng demodag op donderdag 11 april of dinsdag 16 april

RPO levert gebruiksvriendelijk software waarmee groenten- en fruitbedrijven gemakkelijk en snel hun commerciële en financiële bedrijfsprocessen automatiseren. Met de totaaloplossing Freshng kunnen bedrijven  eenvoudig in- en verkooporders invoeren. In Freshng zijn alle veel voorkomende functionaliteiten geïntegreerd, waardoor het standaardpakket al zeer compleet is. Aanvullend is het nog mogelijk om aanvullende functionaliteit te koppelen, zoals digitale factuurverwerking, Business Intelligence of Exportdocumenten.

Maak kennis met Freshng
Inzicht in al de bedrijfsprocessen door het werken met Freshng? Maak kennis met software die de processen in de groenten- en fruitbranche optimaliseert. Op donderdag 11 of dinsdag 16 april heet RPO u welkom bij een van de AGF Demodagen. Persoonlijk contact staat bij RPO hoog in het vaandel en daarom hebben wij ervoor gekozen u bij ons op kantoor te ontvangen en u aldaar te laten kennismaken met RPO en Freshng. Mocht de datum of de reisafstand naar Barendrecht niet uitkomen, dan komen wij graag naar u toe.

Wij laten u tijdens dit event kennismaken met de diverse functionaliteiten van Freshng. Inzicht in het hart van de organisatie door de juiste automatisering. Tijdens de demo is er veel aandacht voor de interactie en laten wij u zien waarmee uw bedrijf tijd en geld kan besparen.


Voor meer informatie en inschrijving
https://www.rpo.nl/agf-demodagen
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078 6818688
E: sales@rpo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven