Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
MOST en Absortech slaan de handen ineen

Nieuwe samenwerking om vochtschade tijdens transport te detecteren en te voorkomen

Het Zweedse bedrijf MOST (Mobile Sensory Technologies), gespecialiseerd in 'real time monitoring', en Absortech, dat zich bezighoudt met vochtbeheersing in containers, zijn een samenwerking aangegaan.

De realtime monitoringsoplossingen van MOST houden gebruikers op de hoogte van de staat van de vracht tijdens het transport. De gebruiker ontvangt meldingen per email of sms zodra bijvoorbeeld de ingestelde temperatuur afwijkt. Dankzij deze oplossingen kunnen ook inbraken opgemerkt worden en kan de zending gevolgd worden.

Vochtschade treedt met name tijdens containervervoer over langere afstanden op. Absortech biedt oplossingen en producten (droogmiddelen en vochtvreters) om vochtschade te voorkomen.



Jon Hjertenstein, directeur van MOST: “De logica achter deze samenwerking is eenvoudig. Beide bedrijven lossen problemen op tijdens het transport. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog sterker worden. Er zijn veel synergieën tussen onze bedrijven."

Rikard Kanmert, directeur van Absortech: "We hebben groot respect voor elkaars producten en oplossingen. Daarnaast zijn we beiden ook buiten Zweden actief. Samen zullen we de sector helpen om schade op te sporen en te voorkomen. Door samen te werken, kunnen we nog meer waarde voor onze klanten creëren, hun verliezen beperken, inkomsten optimaliseren en merken beschermen. Ook dragen we op deze manier bij aan het behoud van onze planeet." 

MOST en Absortech zijn ervan overtuigd dat de nieuwe samenwerking bestaande en toekomstige klanten meer waarde zal bieden en tegelijk een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van beide bedrijven.

 

Voor meer informatie:
Jon Hjertenstein
MOST
Tel: +46 793 356725
www.most.tech  

Rikard Kanmert 
Absortech Group
Tel: +46 70 58 112 43
www.absortech.com

Publicatiedatum: