Bijna 100 AGF-specialisten bij eerste WillIe Wortel Kick-off avond

Bijna 100 AGF-specialisten hebben afgelopen woensdag de eerste, in een rij van drie, Willie Wortel kick-off avonden bijgewoond. De eerste avond te IJsselmuiden was zeer druk bezocht. Tijdens deze avond is uit de doeken gedaan op welke wijze Willie Wortel de groente- en fruitspecialisten gaat helpen bij het verkrijgen en delen van vakkennis.

Na afloop waren de aanwezige specialisten bijzonder enthousiast. Velen van hen hebben zich dan ook meteen ingeschreven en dat is eigenlijk ook heel logisch als je kijkt naar de stand van zaken op dit moment in het land. Na afloop waren er dan ook volop complimenten van de aanwezigen.   

Uit een enquête gehouden onder medewerkers in de AGF-detailhandel is namelijk gebleken dat 80% van hen zijn of haar eigen vakkennis onvoldoende vindt om de consument altijd goed te kunnen adviseren. Daar tegenover gaf 75% aan juist heel graag meer te willen leren over groenten en fruit.

Vanaf nu heeft Willie Wortel hier dus de oplossing voor en hij doet dit niet alleen voor de klanten van Postuma AGF, maar voor alle groenten- en fruitspecialisten in heel Nederland, of ze nu op de markt staan of in een winkel, Willie Wortel is er voor iedereen!

Wilt u ook nog graag een avond bijwonen, dan kunt u zich nu nog inschrijven via jessica.vanolst@postuma.nl

De laatste twee avonden zijn op:

Dinsdag 26 maart te Volendam en woensdag 27 maart te Eindhoven.

Inloop vanaf 19.00 uur,
Aanvang 19.30 uur
Eind circa 21.00 uur


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven