Jantex en Schur: een partnerschap dat paddenstoelen draagt

Poolse paddenstoelenspecialiteiten in high-convenvience verpakking

Sinds decennia levert het Poolse Jantex paddenstoelenproducten voor de binnenlandse markt en export. Om zich te differentiëren van Europese producenten met soortgelijke producten, heeft Jantex onlangs onder de slogan 'Sei der Erste und der Bessere' een nieuw kant-en-klaar concept ontwikkeld: een combinatie van paddenstoelen gecombineerd met rijst en boekweit– gepresenteerd in een verpakking die aan de markteisen voldoet.Eyecatcher aan de POS
Om ervoor te zorgen dat de producten opvallen aan de POS, zocht Jantex naar een buitengewone verpakking: het werd een zak met een mooi design, zo geconstrueerd dat hij opvallend in de supermarktschappen staat en dat het product op de best mogelijke wijze gepresenteerd wordt. Barrière-eigenschappen waren vereist om het aroma van de paddenstoelen te beschermen. Tot slot moest de zak ook handig zijn in het huishouden, zelfs als reeds de helft al uit de zak is genomen. De Schur Star stazak voldoet aan al deze eisen – geproduceerd uit een CPP folie dragermateriaal, in een aantrekkelijk design.

Schur Star stazakken
Het assortiment is glutenvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. De zakken worden uit een CPP folie geproduceerd. Hoewel de glanzende en strakke verschijning door het materiaal bereikt wordt, gaat het om één enkel substraat dat niet gescheiden hoeft te worden en hergebruikt kan worden. De folie is uitstekend te bedrukken en is bijzonder stevig.

Maximale flexibiliteit, geen complexiteit
Het Schur Star concept is een combinatie van voorgeproduceerde zakken die in een keten samenhangen, en een verpakkingsmachine. Met de meest assortimentsuitbreiding kan Jantex de voordelen van het Schur Star concept volledig benutten. Zo duurt het wisselen tussen zakgrootte, zakconstructie en productvariant enkele minuten. 

Voor meer informatie:
Schur Star Systems GmbH
Liebigstrasse 7
D-24941 Flensburg
Tel.:+49 461 9975 120
e-mail: sfg@schur.com
www.schur.com 

JANTEX GROUP
Stara Tuchorza 89
64-232 Tuchorza, PL
+48 68 384 82 63
jantex@jantex.com.pl 
www.jantexgroup.com/de/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven