Ready-to-eat-bieten onderscheiden met award

Love Beets, teler van ready-to-eat bieten, werd tijdens de laatste editie van Expo West onderscheiden met een NEXTY-award voor haar Golden Beet-o de Gallo in de categorie 'hartige snacks'. Van de ruim 3.600 exposanten wisten er maar 32 een NEXTY-award in de wacht te slepen. 

Love Beets omschrijft haar Golden Beet-o de Gallo als een verse salsa van blokjes gele biet, groene paprika, ui, jalapeño, koriander en kruiden. 

“We blijven onze creativiteit gebruiken om nog meer consumenten enthousiast te maken voor bieten," vertelt George Shropshire, algemeen directeur van Love Beets. "Dankzij dit product met gele biet hebben we nog meer mensen weten te bereiken en we zijn blij dat we hier op deze manier voor onderscheiden zijn."

De NEXTY-awards van New Hope Network worden toegekend aan producten die duurzaam, innovatief en inspirerend zijn. De awards staan binnen de sector, media, retail en gezondheidszorg symbool voor uitmuntendheid. 

“We zijn erg blij dat we deze NEXTY-award hebben gewonnen, vooral omdat we een aantal stevige concurrenten hadden binnen deze categorie," vervolgt Rachel Brown, manager productontwikkeling bij Love Beets. "We vinden het fijn dat mensen ons beschouwen als bietenspecialist en vernieuwer en we zullen producten blijven ontwikkelen die gezond snacken gemakkelijk en leuk maken."

De Golden Beet-o de Gallo van Love Beets is ideaal te combineren met tortillachips, taco's, nacho's en salades of als topping voor vlees en vis.

 

Voor meer informatie:
Abigail Phillips
Love Beets
Ph: +1 (856) 457-8712
abbie@lovebeets.com
www.lovebeets.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven