Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Appel Transport en Kuehne + Nagel gaan samenwerken

Peter Appel Transport heeft een akkoord bereikt met Kuehne+Nagel om als partners de transportactiviteiten van de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) in de retailsector samen te gaan uitvoeren. Beide bedrijven zijn specialisten binnen deze keten en door uitbesteding van de transportactiviteiten aan Peter Appel Transport zal ieder zijn eigen expertise verder kunnen optimaliseren.

De betrokken medewerkers gaan per 1 april 2019 over naar Peter Appel Transport. Zij blijven opereren vanuit hun huidige standplaats Veghel, Utrecht en Tiel. Samen met hen zullen we verder gaan bouwen aan een professionele transportoplossing waar ze veilig en duurzaam kunnen werken.   

Dit partnership geeft Peter Appel Transport de gelegenheid om haar netwerktransport in de retailsector verder te verdichten. Het netwerktransport bestaat uit het zo duurzaam mogelijk vervoeren van diverse producten tussen de distributiecentra. Deze dienst verzorgen zij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onder meer retailers, foodservice bedrijven, producenten en handelsondernemingen.

Bron: Peter Appel Transport

Publicatiedatum: