Zummo presenteert vernieuwde sappers: Z40 Nature Adapt

Zummo presenteert zijn nieuwe, verbeterde versie van de Z40 Nature, die de vorige vervangt en als belangrijkste toevoeging beschikt over een tapkraan.

 

Met de exclusieve Adapt tap tray van Zummo voorziet het bedrijf zijn machines van een dubbele functionaliteit: de Standaardmodus en de Zelfbedieningsmodus. In het eerste geval perst de Z40 het aantal stuks fruit uit dat van tevoren is geprogrammeerd door de gebruiker, die de machine kan activeren via het display. Met de Zelfbedieningsmodus treedt de machine in werking wanneer de gebruiker op de kraan duwt. Twee in één dus.

Deze vernieuwing biedt vele voordelen voor de gebruiker. Afhankelijk van het moment en de behoefte kan hij kiezen hoe hij de machine wil gebruiken, door simpelweg op een knopje te drukken. Deze nieuwe versie biedt ook verbeteringen op het gebied van hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Een betere schoonmaak en hygiëne is mogelijk doordat de Adapt tray slechts uit twee delen bestaat die zonder veel moeite uit elkaar gehaald kunnen worden en gemakkelijk te reinigen zijn (ze mogen zelfs in de vaatwasser). De gebruiksvriendelijkheid is ook groter, dankzij de grotere doorstroming van de kraan, waardoor flessen in kortere tijd gevuld worden, terwijl het ontstaan van verstoppingen wordt voorkomen.

Daarnaast biedt de Z40 Nature Adapt andere voordelen, zoals een opening aan de voorkant van de mand, zodat het fruit gemakkelijker bijgevuld kan worden. Bovendien heeft de machine en meer geïntegreerde en elegante uitstraling.

De nieuwe Z40 Nature Adapt is verkrijgbaar in vier versies: Z40 Nature Adapt, Z40 Nature Adapt Counter Top, Z40 Nature Adapt Cabinet Store (inclusief het Multifruit-assortiment) en Z40 Nature Adapt Cabinet Plus G.


Voor meer informatie: www.zummocorp.com  / zummo@zummo.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven