Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Technologische revolutie Polymer Logistics

Het nieuwe imago van Polymer Logistics is een weerspiegeling van het technologische karakter van de onderneming. Het bedrijf investeert in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen. "Sinds het begin van ons hebben we een hoge inzet op functionaliteit en esthetische perceptie.", Vertelt Beatriz Cosín, business development manager van het bedrijf.

We hebben het over een nieuwe strategie die gericht is op een versterking op technologisch gebied. Het bedrijf beschikt over een nieuwe afdeling die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van innovatieve technologische oplossingen. Deze bieden een product aan Polymer Logistics. De R & D afdeling van het bedrijf werkt hand in hand met zijn klanten en zet in op verschillende behoefteverplichtingen die voldoen aan de behoeft van elke markt.

Het gaat om slimme verpakkingen die realtime informatie bieden over de locatie en de omstandigheden kunnen het product zich begeeft en die kunnen uitvoeriger worden toegestaan.

Onlangs kondigde het bedrijf de introductie van een apparaat met temperatuursensor, versnellingsmeter en geolokalisatie. Kan de kritieke factoren worden geregistreerd die van invloed kunnen zijn op de bewaring van het product tijdens het transport.

Doet de nieuwe technieken van de toeleveringsketen te controleren. Een aantal van de toepassingen waarvan het bedrijf onafgebroken werkt:

- Beheer van verse producten: which the use of different apparatus and warningings systems are bederfelijke producten under control done, to the best of that product should be replaced of gevolg of inefficiency. 

-Beschikbaarheid in de schappen: it is possible to real-time data to the available to work available to work out to the available.

- Pallet tracking: hiermee kunnen pallets in realtime worden geleed en gecontroleerd. Dit soort gegevens zijn van essentieel belang als het gaat om de toeleveringsketen van verse- van diepvriesproducten.

 

Meer informatie op: www.polymerlogistics.com/es

Publicatiedatum: