Keuringsdienst van Waarde zoekt duurste producten uit supermarkt

Zoetstof Stevia en bieslook in top duurste producten

Peterselie blijkt per kilogram 237 euro te kosten. Dat lijkt duur, maar is het ook echt duurder dan andere producten die in de schappen liggen? De Keuringsdienst van Waarde ging op onderzoek uit en vond een paar producten die nog duurder blijken dan peterselie. De top drie van duurste producten uit de supermarkt:

3 - Ambipur 3volution navulverpakking: € 332,78
We willen graag dat het een beetje lekker ruikt in huis. Daarvoor heeft Ambipur een hele serie aan producten ontwikkeld, waaronder de 3volution. Om dit apparaat bij te vullen, kun je voor €332,78 per kilo een navulverpakking kopen.

2 - Kruiden: tot €396,67
Hoewel peterselie met €237,- op de vierde plaats in deze top 10 terecht zou komen, kosten kruiden in het algemeen toch wel heel veel geld. Laurierbladen kosten €312,50 per kilo en bieslook komt zelfs uit op bijna 400 euro per kilo.

1 - Nivea Q10 oog contour: €830,00
Voor het duurste product dat wij in onze supermarkt konden vinden, komen we weer terug bij Nivea en de strijd tegen ouderdom. Voor het enorme bedrag van 830 euro per kilo, verkoopt onze supermarkt Nivea Q10 oog contour.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.