Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Hoek-Agro tevreden over nieuwe softwarepakket Freshng

"Veel gemak van de opgezette kostprijscalculatie"

Hoek-Agro is een exporteur van het complete AGF-assortiment. De export is voornamelijk gericht op Noord- en Midden Duitsland en Polen. Hoek-Agro levert dit complete assortiment met behulp van de eigen transportafdeling, eigen opslagfaciliteiten en eigen ompakfaciliteiten. Hiermee kunnen zij vanuit de gunstig gelegen locatie in het mooie Ee te Friesland, snelle en kwalitatief hoogwaardige leveringen garanderen.

Vanaf januari 2019 werkt Hoek-Agro met het softwarepakket Freshng van RPO ICT Solutions. Freshng is een softwarepakket dat bedrijven helpt om hun resultaat te verbeteren.  Het complete proces van inkoop tot verkoop wordt door Freshng ondersteund. Hiermee wordt een groot deel van zowel de commerciële als de financiële bedrijfsprocessen geautomatiseerd.

Hoek-Agro heeft mede voor RPO gekozen vanwege de uitgebreide branche kennis. “De medewerkers van RPO weten waarover ze het hebben; ze kennen de processen. Een plezierige samenwerking en een snelle implementatie. Daarbij ervaren wij vooral veel gemak door de uitgebreid opgezette kostprijscalculatie en de daaruit vloeiende rendement en resultaatbepaling. Het maakt niet uit of een artikel direct wordt verkocht of dat er value added logistics en/of services worden uitgevoerd, het resultaat is direct inzichtelijk”, aldus Lolke Dijkstra van Hoek-Agro.

Door het optimaal werken met dit systeem is er ook direct een klantspecifieke verkoopadviesprijs aanwezig. “Deze adviesprijs kunnen wij direct in een prijslijst zetten en automatisch via mail versturen. Deze manier van werken is ten opzichte van de oude werkwijze een enorme tijdswinst”, vertelt Lolke tevreden. “De volledige integratie van een financieel en een commercieel systeem zorgt ook dat er direct een inzicht is in de (maand)cijfers. Hierdoor kunnen we sneller analyseren en bijsturen.”

Voor meer informatie:
Hoek-Agro B.V.
Lolke Dijkstra
T: 0519-518716
E: lolke@hoek-agro.nl
www.hoek-agro.nl

RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078-681 86 88
E: sales@rpo.nl 
www.rpo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven