Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yvan Cancer, JMF Partenariat:

“Gunstige situatie voor Marokkaanse AGF op de Franse markt”

Import- en exportspecialist JMF Partenariat, met hoofdkantoor in Perpignan, richt zich onder meer op Marokkaanse producten op de Franse markt. Volgens Yvan Cancer, vertegenwoordiger binnen het bedrijf, hebben Marokkaanse producten zeker een plaats op de Franse markt, afhankelijk van de seizoenen. “Wanneer de Franse en Spaanse producten niet of minder beschikbaar zijn, is er veel vraag naar groenten en fruit uit Marokko.”


Yvan voegt eraan toe dat Marokkaanse producten belangrijke volumes kunnen bieden. "Zo kunnen we de volumes plannen met de grote en middelgrote supermarkten.” Het bedrijf biedt eigen merken aan. "Onze Marokkaanse producten worden op de markt gebracht onder het merk Caméléon en het merk Trésor des Saisons verkopen we in Frankrijk, Spanje en België.”



JMF Partenariat is gevestigd in verschillende Europese landen, waaronder Frankrijk (Perpignan en Arras), België (Roeselare) en Spanje (Almeria). Het bedrijf biedt zowel conventioneel geteelde producten als biologisch geteelde producten aan en zet ongeveer 23.000 ton producten per jaar af. De meeste producten worden op de Franse markt afgezet, maar ook in Zwitserland, Italië en Groot-Brittannië. Voorlopig heeft de staking in Calais het bedrijf nog geen problemen opgeleverd.


JMF Partenariat zal ook aanwezig zijn op de 2019-editie van MedFEL.

Voor meer informatie:
JMF Partenariat  
Saint-Charles International
67/68 Allée de Provence
66030 Perpignan BP 85006, France
Telefoon: +334 68 98 31 50
Fax: +334 68 39 80 16
y.cancer@jmfpartenariat.com
www.jmfpartenariat.com

Publicatiedatum: