Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kistenkantelaar automatiseert invoer blauwe bessensorteerder

BBC Technologies, onder deel van TOMRA Food, en wereldwijd marktleider op het gebied van turnkey-oplossingen voor het sorteren en verpakken van kleinfruit, heeft haar blauwe bessensorteerlijn uitgebreid met de nieuwe Tray Tipper, waarmee de invoer van het fruit in de KATO260-sorteerder automatisch plaatsvindt hetgeen de prestaties verbetert. 

Het nieuwe, geautomatiseerde Tray Tipper-systeem werd ontwikkeld om de invoer van het fruit in de KATO260- sorteerlijn te verbeteren. Deze uiterst nauwkeurige sorteerder is de meest geavanceerde optische sorteeroplossing die er voor blauwe bessen op de markt is. 

De Tray Tipper maakt gebruik van snelheidsterugkoppeling van de KATO260 om een consistente invoer en gelijkmatige verdeling van de blauwe bessen in de sorteermachine te garanderen, waardoor de doorvoer geoptimaliseerd wordt. Het systeem vormt een ideale aanvulling op de KATO260 en staat garant voor een zachte productbehandeling waarbij het fruit voorzichtig op de verwerkingslijn wordt geladen.

Het nieuwe automatische Tray Tipper-systeem verbetert de efficiëntie en prestaties van de KATO260, die in staat is om 280 bessen per seconde te sorteren en een uiterst zachte productbehandeling garandeert om het behoud van de natuurlijke waslaag en het schapleven van het fruit te maximaliseren.

Voor meer informatie:
Nuria Martí
Tel: +34 91 415 30 20
E: nmarti@alarconyharris.com 

 

Publicatiedatum: