Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Feestelijke aftrap jubileumseizoen Van Nature

Dinsdag 12 maart 2019 mocht telerscoöperatie Van Nature voor de twintigste keer het seizoen openen met haar telers. Tijdens de kick-off, een jaarlijkse bijeenkomst om het seizoen formeel te beginnen, proostte Van Nature met telers en medewerkers van handelspartners op de start van het jubileumjaar. Twintig jaar van Nature! 

Deze jaarlijkse kick-off is voor Van Nature een belangrijk moment. Een moment om telers te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen. De bijeenkomst werd geopend door Hans Prins, een van de directieleden van Van Nature. Hij lichtte de plannen voor dit jaar toe. Daan van Empel, programmamanager Duurzaamheid bij het GroentenFruit Huis, voerde met de aanwezigen een interessante discussie over mogelijke verbeteringen tijdens het teeltproces, bij zowel teler als handelspartner, om de voedselverspilling aan de consumentenkant te verminderen.Tijdens deze kick-off was volop gelegenheid voor telers, medewerkers en andere betrokkenen om vakkennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Daarnaast stond er ook een stuk beleving centraal. De mooie groenten en concepten van diverse leden waren te zien én de nieuwe verpakkingslijn van Van Nature. De bijeenkomst werd afgesloten met een feestelijk diner.

20 jaar van Nature
Van Nature is al twintig jaar een coöperatie, een vereniging van én voor telers en een ketensamenwerking tussen telers en handelspartners. De telerscoöperatie is er trots op dat ze uitgegroeid is tot een betrouwbare en stabiele ketenorganisatie in de groenten- en fruitsector. De naam Van Nature dateert weliswaar uit 2012, maar de wortels van de organisatie gaan terug tot juni 1999. Toen zijn de rechtsvoorgangers van telerscoöperatie Van Nature U.A. opgericht, te weten Best Growers Benelux en Vers Direct Teelt. Als organisatie bestaat van Nature dit jaar 20 jaar.

Voor meer informatie:
Van Nature
+31 180 696815
contact@nature.nl
https://www.nature.nl/nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven