Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FMI introduceert ‘Toro Verde ‘

Grasgroene limes in brandweerrode doos

"De afgelopen maanden was de limesmarkt niet makkelijk en stonden prijzen behoorlijk onder druk. Maar gelukkig trekt de vraag weer aan en timmert FMI verder aan de weg", vertelt Peter Bouman. Naast het welbekende Royal Fresh is Toro Verde het nieuwe exclusieve huismerk dat Fruit Market International ontwikkelde in samenwerking met Supracitrus uit Brazilië. Met deze producent werken Rene en Peter Bouman al vele jaren samen. De limes uit de regio Itajobi (prov. São Paulo) staan bekend om hun goede kwaliteit.

Toro Verde
Ons nieuwe merk Toro Verde valt in de smaak. Klanten waarderen ‘the catchy looks’ van onze grasgroene limes in deze brandweerrode doos", aldus Peter Bouman. Toro Verde wordt geleverd in dezelfde hoogwaardige verpakking als Royal Fresh. Deze exclusief glimmende cartons zijn nu leverbaar in een opvallend rode variant. De naam Toro Verde staat voor ‘groene stier’ en is een knipoog naar het bekende energy drankje, terwijl de  Limejuice een energizer is die natuurlijk een stuk gezonder is.

Klik hier voor het verhaal achter Toro Verde
 
Voor meer informatie:
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
Tel: 0180 745 300
info@fmibv.nl 
www.fmibv.nl 

 

Publicatiedatum: