Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter Windhaber, Obsthandel Windhaber:

"Je moet nieuwe producten een beetje tijd geven"

Peter Windhaber van de Oostenrijkse Obsthandel Windhaber: "Op verzoek van de consument hebben we ons gebogen over kiemgroenten en aan het begin van de maand hebben we bio-radijs, prei, radijskiemen en alfalfa aan ons assortiment toegevoegd."

Tot nu toe was de vraag niet zo groot, maar de handelaar is in een positieve bui. "Ik heb al wat reclame op Facebook gemaakt en op de groothandelsmarkt in Wenen en we hebben een paar nieuwe klanten. Je moet deze nieuwe producten wat tijd geven." De kiemgroenten zijn jaarrond te verkrijgen.

Windhaber besteedt speciale aandacht aan seizoensproducten en regionaliteit. "Ik probeer Oostenrijkse producten aan te bieden. Dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. 's Zomers hebben we paprika, tomaten en sla en 's winters handelen we in klassieke winter- en wortelgroenten."

" 's Zomers hebben we ook kersen, abrikozen, pruimen en perziken en 's winters regionale appelen en peren."

Een ander nieuw product is bio-kruiden. Windhaber wil deze promoten. "We doen dit nu voor de tweede keer. Dus nu toe worden ze goed ontvangen." Zijn kruiden komen van een Weense teler.

Naast z'n eigen stand op de groothandelsmarkt in Wenen levert Windhaber ook regionale en internationale producten aan cateringbedrijven en privépersonen in en rond Stubenberg. Voor privé personen besteedt hij speciale aandacht aan seizoensproducten.

Voor meer informatie:
Peter Windhaber
Obsthandel Windhaber
Tel: +43 6643879737
Facebook

Publicatiedatum: