Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beekers Berries introduceert nieuwe wincampagne met prijzen voor de groenten- en fruitspecialist én haar klanten

Enige tijd geleden organiseerde Beekers Berries al eens een winactie met de Lambada aardbei als hoofdrolspeler. Na het succes van deze actie, komt Beekers Berries dit jaar terug met een nieuwe winactie die dit keer niet alleen geldig zal zijn op de geliefde Lambada aardbeien, maar op het gehele Beekers Berries productassortiment bestaande uit aardbeien, frambozen, blauwe bessen, bramen en diverse specialties.

Win één van de 5 Beekers Berries fietsen
Gedurende de actieperiode, maandag 18 maart tot en met zondag 26 mei, zal elk Beekers Berries bakje voorzien worden van een kaartje met een unieke gelukscode. De consument dient deze gelukscode in te vullen op de winactiewebsite www.beekersberries.com/wineenfiets om kans te maken op één van de vijf Beekers Berries fietsen. Na afloop van de actieperiode zal een onafhankelijke loting plaatsvinden en zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Win een pallet Beekers Berries zacht fruit
Dit jaar is er ook voor de groente- en fruitspecialist een unieke prijs te winnen. De groenten- en fruitspecialist met de meeste consumenteninzendingen op de eindbalans krijgt een gratis pallet Beekers Berries zacht fruit!

Vraag uw promotiemateriaal aan
Beekers Berries heeft divers promotiemateriaal beschikbaar in de vorm van een aardbeienhanger (1), een poster (2) en een wobbler (3), waarmee de winactie in de winkel nog beter onder de aandacht gebracht kan worden bij de consument. Het promotiemateriaal is verkrijgbaar bij de groothandel en kan aangevraagd worden via de website van Beekers Berries – www.beekersberries.com/promotiemateriaal


Voor meer informatie
Shirley van der Linden
Beekers Berries
shirley.vanderlinden@beekersberries.nl 
www.beekersberries.com/wineenfiets

Publicatiedatum: