Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Orsero neemt Franse fruitsnijder Fruttica over

Om de afzetcapaciteit op één van haar grootste markten te versterken, heeft de Italiaanse importeur Orsero het Franse Fruttica voor €10 miljoen overgenomen van Postifruits. 

Fruttica is gespecialiseerd in de import en afzet van groenten en fruit met een speciale focus op de afzet van Italiaanse druiven, meloenen, peren en groenten in Frankrijk. 

Orsero-directeur Rafaella Orsero: "Deze overname maakt onderdeel uit van Orsero's strategie om haar afzetactiviteiten in Europa te versterken met als doel haar geografische aanwezigheid te vergoten en inkoop en productaanbod te diversifiëren."

"De overname van deze bedrijven, die gespecialiseerd zijn in de afzet van Italiaanse producten in Frankrijk, zal leiden tot een betere omzet in Frankrijk, de groei van productcategorieën met een uitstekend marktpotentieel een boost geven en zorgen voor een verder integratie met de Italiaanse productieketen."

Sebastièn Postifferi van Postifruits: "De toevoeging van Fruttica aan Orsero biedt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelingen en synergieën in Frankrijk."

Fruttica is gevestigd in Cavaillon, in de Provence, waar Orsero al een logistiek bedrijf heeft. Het levert jaarlijks ruim 20.000 groenten en fruit aan grote retailers. Volgens just-food.com¸ zal de koop in mei rond zijn. 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven