Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

medFEL 2019 van 24 - 26 april in Perpignan

De medFEL zal van 24 tot 26 april 2019 in het Perpignan Exhibition Centre georganiseerd worden. Het internationale businessevenement voor de AGF-sector focust dit jaar op fruit: persimmon, granaatappelen, kiwi's en blauwe bessen.  

medFEL is het grootste Franse AGF evenement, waar contacten gelegd en producten geshowd kunnen worden. Het grote oppervlak voor bio-producten maakt het de grootste expo voor bio-AGF in Frankrijk.  

In tweeënhalve dag trekt medFEL meer dan 6.000 bezoekers aan waaronder 120 belangrijke internationale inkopers. Franse en internationale supermarkten doen mee, samen met bio-ketens en nieuwe alternatieve distributie netwerken. 

medFEL zet middels FEL'INNOV innovatie in het middelpunt van de belangstelling. FEL'INNOV is een wedstrijd die ontworpen is voor verbeteringen voor AGF-teeltbedrijven.

Carole Delga van Occitania / Pyrenees-Mediterranean Regional Council: “Sinds het ontstaan in 2009 is medFEL een belangrijk evenement voor de AGF-sector geworden. Met een opbrengst van meer dan 700 mln euro en bijna 35.000 banen speelt de AGF-sector een sleutelrol in de tuinbouw van onze regio."

Voor meer informatie :
MedFEL
www.medfel.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven