Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

medFEL 2019 van 24 - 26 april in Perpignan

De medFEL zal van 24 tot 26 april 2019 in het Perpignan Exhibition Centre georganiseerd worden. Het internationale businessevenement voor de AGF-sector focust dit jaar op fruit: persimmon, granaatappelen, kiwi's en blauwe bessen.  

medFEL is het grootste Franse AGF evenement, waar contacten gelegd en producten geshowd kunnen worden. Het grote oppervlak voor bio-producten maakt het de grootste expo voor bio-AGF in Frankrijk.  

In tweeënhalve dag trekt medFEL meer dan 6.000 bezoekers aan waaronder 120 belangrijke internationale inkopers. Franse en internationale supermarkten doen mee, samen met bio-ketens en nieuwe alternatieve distributie netwerken. 

medFEL zet middels FEL'INNOV innovatie in het middelpunt van de belangstelling. FEL'INNOV is een wedstrijd die ontworpen is voor verbeteringen voor AGF-teeltbedrijven.

Carole Delga van Occitania / Pyrenees-Mediterranean Regional Council: “Sinds het ontstaan in 2009 is medFEL een belangrijk evenement voor de AGF-sector geworden. Met een opbrengst van meer dan 700 mln euro en bijna 35.000 banen speelt de AGF-sector een sleutelrol in de tuinbouw van onze regio."

Voor meer informatie :
MedFEL
www.medfel.com 

Publicatiedatum: