Kees en Rosan Bos hebben weer kasprimeur van de Opperdoezer Ronde

Woensdag 13 maart is door Kees en Rosan Bos weer de kasprimeur geleverd van de Opperdoezer Ronde. "Een week later dan vorig jaar maar nog bijzonder vroeg", vertelt Rosan. Het eerste kistje 28+ is verkocht aan Willem Dijk en de kriel is via Etienne Ruigewaard verkocht aan Arjan, inkoper bij Postuma. 


Kees en Rosan Bos poseren trots bij de eerste Opperdoezer Ronde

Rosan is trots wederom de primeur te hebben. "Een goed begin van het seizoen!"

"De eerste poters voor komend seizoen zitten al in de grond. Vanwege het mooie weer konden wij eind februari al poten, zo vroeg hebben wij ze nog nog nooit in de grond gehad", aldus Rosan. "We hebben gelijk plastic kunnen leggen en hopen het seizoen daarmee iets te vervroegen. Gelukkig staat er nog geen gewas onder, want met de wind van de laatste week is dat niet bevorderlijk voor de groei."


Chauffeur Barry van Willem Dijk AGF neemt het eerste kistje in ontvangst

Willem Dijk AGF heeft wederom de primeur van Nederland. Het eerste kistje is aangekocht voor een bedrag van 1300 euro. Al sinds 1988 koopt Willem Dijk AGF de eerste Opperdoezen via de veiling klok, in al die jaren is het slechts vier maal dat collega’s  voor waren met deze primeur, zo meldt de groothandel.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven