Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"We voorzien de Chinese markt jaarrond van blauwe bessen"

"Zachtfruit wint de laatste aan populariteit onder Chinese consumenten. Het zachtfruitsegment heeft dan ook veel groeipotentieel op de Chinese markt. Laten we de blauwe bes als voorbeeld nemen. Voor haar premium fruitlabel 'Joyvio Blueberry' volgt de Joy Wing Mau Group de consumententrends op de voet zodat zij zelfs de meest veeleisende consumenten van dienst kan zijn," aldus Li Liang van Joy Wing Mau.  

Promotie-activiteit voor Joyvio blauwe bessen

"Joy Wing Mau is een vooraanstaand bedrijf dat de norm stelt voor de hele blauwe bessensector in het land dankzij haar geglobaliseerde organisatie, geïntegreerde toeleveringsketen en volledige traceerbaarheid van producten gedurende de hele weg van teler naar consument. Joy Wing Mau bezit het grootste blauwe bessenteeltbedrijf in China, dat een oppervlakte van maar liefst 1.333 hectare beslaat. Op het bedrijf is ook een gerenommeerd onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd waar aan technologieën gewerkt wordt die toepast kunnen worden op grootschalige blauwe bessenteeltbedrijven en in verwerkingsfaciliteiten. Joy Wing Mau heeft ook teeltbedrijven in Chili en Peru, twee landen die toonaangevend zijn binnen de internationale blauwe bessensector. "Voor de marketing van ons fruit organiseren we promotionele activiteiten in grote steden zoals Beijing, Shanghai, Guangzhou en Shenzhen. Na vele jaren van hard werken, is Joyvio Blueberry erin geslaagd uit te groeien tot het grootste blauwe bessenmerk in China."

Teeltbedrijf Joyvio blauwe bessen in Qingdao

Het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van Joyvio Blueberry in Qingdao

"Naast onze eigen productie zijn we ook een joint venture begonnen met Hortifruit, één van de grootste telers binnen de Chileense blauwe bessensector. Samen hebben we een nieuw bedrijf in China opgezet voor de teelt en afzet van blauwe bessen. We zijn erin geslaagd om de Chinese markt ononderbroken van blauwe bessen te voorzien en hiermee hebben wij ons doel bereikt. We hebben onze aanwezigheid op internationale AGF-vakbeurzen versterkt. Via onze gespecialiseerde wereldwijde aankoopstructuur komen we in contact met handelaren van over de hele wereld en hopen we onze boodschap over te brengen. We hebben namelijk een schat aan kennis met betrekking tot de de Chinezen en gespecialiseerde teams op het gebied van onderzoek, beheer, verwerking, afzet, bewaring, marketing, retailkanalen en promotie. We beschikken over voldoende capaciteit en expertise om onze klanten de meest complete dienstverlening te kunnen bieden. We staan op het punt om vier platforms voor onderzoek en ontwikkeling, producten, afzet en marketing te openen. We zouden graag met internationale partners samenwerken om ervoor te zorgen dat hun producten een voorsprong hebben op de Chinese markt en om er zeker van te zijn dat consumenten in heel China van de allerbeste kwaliteitsproducten uit de hele wereld kunnen genieten." 

Joyvio blauwe bessenteeltbedrijf in Chili

"Chinezen zijn op zoek naar gezonde en makkelijke producten. Fruit is zoet, gemakkelijk te eten en mee te nemen en bovendien erg gezond. Veel fruitsoorten hebben een groot marktpotentieel in China, zoals bijvoorbeeld avocado's of nieuwe druivenrassen. Spaanse druivenexporteurs hebben dit jaar toegang tot de Chinese markt gekregen. Spanje teelt een groot aantal druivenrassen waar Chinezen nog niet bekend mee zijn. De smaak van deze rassen is uitmuntend. Hoewel de export van Spaanse druiven naar China nu nog in de kinderschoenen staat, hebben we al wel veel onderzoek gedaan en we zijn van mening dat deze nieuwe Spaanse druivenrassen grote marktkansen in China hebben. We houden deze markt dan ook nauwlettend in de gaten. Mede hierom willen we onze samenwerking met internationale partners versterken. We zullen een marktonderzoek uitvoeren voor deze nieuwe druivenrassen en de gespecialiseerde dienstverlening verbeteren in de hoop nog meer premium fruit op de Chinese markt te kunnen brengen."

Joy Wing Mau verwelkomt internationale partners tijdens de Fruit Logistica vakbeurs in Berlijn

Contactpersoon: Li Liang

Company name: Joy Wing Mau Group

Telephone number: +86 755-25928988 

E-mail address: service@joywingmau.com 

Company website: www.wingmau.com/ 

Publicatiedatum: