CMA CGM verbetert diensten Europa/Indische Oceaan en Australië

Rederij CMA CGM vergroot haar diensten voor Europa/Indische Oceaan en Australië door het verbeteren van haar NEMO-service, die Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied met de eilanden in de Indische Oceaan en Australië verbindt op de zuidelijke route en Australië met Zuidoost-Azië en Europa erbindt op de noordelijke route. 

Deze nieuwe service zal vanaf september 2019 aangeboden worden in samenwerking met MSC. 

De nieuwe dienst zal daarnaast bestaan uit een vernieuwde vloot en meer havens aandoen door beter gebruik te maken van hubs die gespecialiseerde feeder-diensten aanbieden. CMA CGM zal een premium rechtstreekse service tussen Europa en Australië aanbieden, evenals een kortere transittijd van Australië, Zuidoost-Azië, Zuidoost-India naar Europa. 

Met deze unieke service geeft CMA CGM blijk van haar ambitie om de rechtstreekse diensten van Europa naar de eilanden in de Indische Oceaan en Australië te versterken. 

NEMO service

  • Rotatie: Londen Gateway, Rotterdam, Hamburg, Antwerpen, Le Havre, Fos-sur-Mer, La Spezia, Genua, Port Said, Pointe des Galets, Port-Louis, Sydney, Melbourne, Adelaide, Fremantle, Singapore, Colombo, Port Said, Valencia, Sines, Londen Gateway
  • 5 schepen van CMA CGM Group
  • Eerste afvaart medio september 2019 verwacht

Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven