Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CMA CGM verbetert diensten Europa/Indische Oceaan en Australië

Rederij CMA CGM vergroot haar diensten voor Europa/Indische Oceaan en Australië door het verbeteren van haar NEMO-service, die Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied met de eilanden in de Indische Oceaan en Australië verbindt op de zuidelijke route en Australië met Zuidoost-Azië en Europa erbindt op de noordelijke route. 

Deze nieuwe service zal vanaf september 2019 aangeboden worden in samenwerking met MSC. 

De nieuwe dienst zal daarnaast bestaan uit een vernieuwde vloot en meer havens aandoen door beter gebruik te maken van hubs die gespecialiseerde feeder-diensten aanbieden. CMA CGM zal een premium rechtstreekse service tussen Europa en Australië aanbieden, evenals een kortere transittijd van Australië, Zuidoost-Azië, Zuidoost-India naar Europa. 

Met deze unieke service geeft CMA CGM blijk van haar ambitie om de rechtstreekse diensten van Europa naar de eilanden in de Indische Oceaan en Australië te versterken. 

NEMO service

  • Rotatie: Londen Gateway, Rotterdam, Hamburg, Antwerpen, Le Havre, Fos-sur-Mer, La Spezia, Genua, Port Said, Pointe des Galets, Port-Louis, Sydney, Melbourne, Adelaide, Fremantle, Singapore, Colombo, Port Said, Valencia, Sines, Londen Gateway
  • 5 schepen van CMA CGM Group
  • Eerste afvaart medio september 2019 verwacht
Publicatiedatum: