Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kielsbroek krijgt stadsfarm

Tholen - Er is meer duidelijk geworden over de invulling van de Antwerpse Groothandelsmarkt aan het Kielsbroek. “Onze groothandelsmarkt wordt dé culinaire hotspot” en ons vind je helemaal vooraan", reageert Ellen Sebrechts van de gelijknamige groothandel blij. Antwerpen Televisie maakte er een item over. "Die geeft een mooie indruk van hoe het gaat worden. We wisten natuurlijk al het een en ander maar dat er bijvoorbeeld een stadsfarm met scharrelkippen op het dak komt, is nieuw voor ons."


Nieuwe pand Sebrechts 

De oude markthallen aan het Kielsbroek zijn al grotendeels gesloopt. In plaats daarvan wordt een modern complex gebouwd voor allerlei bedrijven die te maken hebben met voedsel. Fruithandel Sebrechts was een van de eerste bedrijven die naar de vernieuwde locatie overging. Dat is al een hele verbetering, vanaf nu wordt het alleen maar beter voor de groothandel. "Nu is het nog lastig parkeren voor klanten maar einde 2019 moet het hier al aardig klaar zijn. De verwachting is dat eind 2020 het project is afgerond", besluit Ellen.