Van Tol Versunie gaat supermarkten Center Parcs beleveren

Van Tol Versunie gaat vanaf april 2018 voor Albron de supermarkten faciliteren in tien vakantieparken van Center Parcs in Nederland en België. De samenwerking volgt op de contractverlenging tussen Center Parcs en Albron voor de komende acht jaar. "Deze samenwerking past in de gemeenschappelijke koers die Center Parcs en Albron de komende jaren inzetten met de verbouwing van de parken en de vernieuwing en verbetering van het horeca- en retailaanbod. Naast de continue opwaardering van het aanbod in horeca en gastvrijheid, betekent deze nieuwe samenwerking ook een stevige impuls voor de foodretail in de parken", laten de bedrijven weten in een persbericht.

Robert Visser, directeur Horeca & Hospitality bij Albron licht toe: “Wij zijn bijzonder blij met deze samenwerking. Van Tol Versunie is een professioneel gedreven familiebedrijf, waarmee we veel gemeenschappelijke waarden delen. Van Tol Versunie heeft aantoonbare ervaring in retail, food en leisure en veel aandacht voor de productbeleving in de supermarkten. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met van Tol een zeer aantrekkelijk retailaanbod kunnen bieden, dat direct meerwaarde gaat opleveren voor Center Parcs en haar gasten”.   

“Deze samenwerking met Albron betekent voor ons binnen foodretail een verdere groei in het segment leisure. In de voorbereidingsfase hebben wij al kunnen ervaren, dat Albron en Van Tol Versunie heel goed bij elkaar passen. Vanuit onze drie distributiecentra in Heerhugowaard, Oosterwolde en Bodegraven zullen wij samen met Albron de supermarkten op de Center Parcs optimaal gaan bedienen,” aldus Erik van den Hurk, Directeur Algemene Zaken van Tol Versunie.

Bron: Van Tol Versunie/Albron

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven