Landgard: nieuw bestuurslid

De raad van toezicht van Landgard eG heeft met ingang van 21 januari 2013 dhr. ing. Karl Voges tot bestuurslid van Landgard eG benoemd. Hij is binnenkort verantwoordelijk voor het werkterrein groenten & fruit en zal zich met name bezighouden met de belangen van de telers. Hiermee is het gelukt om het bestuursteam uit te breiden met een vakdeskundige branchekenner.
 
Karl Voges is momenteel directeur van 'Gartenbauzentrale eG' uit het Duitse Papenburg. „We zijn blij dat we Karl Voges voor Landgard konden winnen. Hij brengt een omvangrijke kennis van de groene branche en de coöperatieve verkoop met zich mee en kenmerkt zich door zijn grote deskundigheid, zijn uitstekende netwerk binnen de branche en zijn langjarige ervaring op het gebied van verenigingsbestuur", aldus Bert Schmitz, voorzitter van de raad van toezicht van Landgard eG. Het gezamenlijke doel is om met dhr. Voges ons bedrijf verder te ontwikkelen tot een sterke bemiddelaar tussen telers en klanten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.