Leiderschap en innovatie leidt tot toppositie voor verpakkingshandelaar

RPC van IFCO genoemd als Duitslands meest innovatieve product

IFCO SYSTEMS wordt door het F.A.Z. instituut tot 'Duitslands innovatieleider' benoemd. IFCO heeft zelf een toppositie in de transport, verpakking en opslag. De innovatieve kracht van IFCO ligt in z'n Herbruikbare Plastic Container (RPC). 33.000 Duitse bedrijven werden geanalyseerd op hun innovatiekracht.  

Efficiëntere aanbodketen
Wolfgang Orgeldinger van IFCO SYSTEMS: "Ons doel is om onze producten en diensten te optimaliseren en om een efficiëntere aanbodketen te leveren waar alle betrokkenen van profiteren. We zijn trots op de titel van Duitslands innovatieleider.  

We hebben nadruk op productontwikkeling gelegd, wat resulteerde in productgroepen als onze Lift Lock RPC's, die gemakkelijk en veilig in gebruik zijn. We willen de impact op het milieu voor onze klanten beperken en de voordelen van onze RPC's in andere sectoren dan AGF, zoals bakkerijen en vleesverwerking, introduceren."

Innovatie is gebaseerd op patenten
De studie was gebaseerd op de analyse van allerlei patenten van Duitse bedrijven, die wereldwijd geregistreerd werden gedurende de afgelopen 10 jaar. Het aandeel van Duitse uitvinders werd meegenomen.

Toppositie voor IFCO
In totaal registreerde IFCO 1.130 patenten in de afgelopen 10 jaar. Deze vormden de basis voor de toppositie van het bedrijf. Het staat op de 5e plaats in de categorie transport, verpakking en opslag en op de tweede plaats wat innovatie betreft. 

Voor meer informatie: www.ifco.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven