Noisy Nuts gaat samenwerken met Greenyard Fresh VK

Noisy Nuts zijn gekruide pinda's die de ideale combinatie vormen met ambachtelijk gebrouwen bieren. De kruidenmelanges verlevendigen de aroma's van de bieren.

 

Noisy Snacks-oprichter Noel Allen: “Ik ben blij om met Greenyard Fresh samen te mogen werken. Als internationale handelaar in groenten en fruit beschikt dit bedrijf over distributiecentra en partners over de hele wereld. Deze samenwerking biedt Noisy Snacks dan ook een unieke kans om verder te groeien. We hebben een geweldig eerste jaar achter de rug dankzij de bloeiende markt voor ambachtelijke bieren en nu zijn we klaar om ons merk naar een hoger plan te tillen."

Greenyard Fresh-directeur Alan Forrester: "De energie en creativiteit van het Noisy Nuts-merk viel ons op en we kijken ernaar uit om de groei van het merk op de internationale markt te faciliteren. We werken al aan nieuwe, innovatieve varianten en concepten om de mogelijkheden op de markt te verruimen en tot dusver is er belangstelling vanuit de retail, foodservice  en handel. We hebben hoge verwachtingen van Noisy Noel."

Noisy Nuts werd ontwikkeld om consumenten te laten kiezen uit verschillende smaken voor het kruiden van hun pinda's. Consumenten kunnen de hele kruidenmix aan de beker toevoegen en deze vervolgens goed schudden voor een sterke smaak of kruiden naar eigen smaak toevoegen, afgestemd op het bijpassende bier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven