Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe certificaten voor BRC en IFS behaald

Groei van 40% voor Euro West

De focus op kwaliteit en verbetering van de processen hebben bijgedragen aan de enorme groei van het Poeldijkse verpakkingsbedrijf Euro West. Nadat eerder de certificaten van QS, Skal en RIK al werden verlengd, ontving het bedrijf onlangs de nieuwe certificaten voor BRC en IFS. In januari heeft het bedrijf de jaarlijkse audit gehad voor beide certificeringen en wist beide certificaten weer te behalen op de niveaus Higher Level (IFS) en A (BRC). Daarmee beschikt Euro West ook in 2019 over een volledig gecertificeerd kwaliteitssysteem. 

Stefan van Euro West ontvangt de nieuwe BRC en IFS certificaten uit handen van Cok Duijvestijn (Q-Point)

"In de afgelopen jaren heeft Euro West een enorme groei doorgemaakt. Mede door de inzet van verschillende certificatieschema’s streeft het bedrijf naar voortdurende verbetering van de processen. Zo zorgde een verbouwing in 2018 voor betere logistieke stromen en een automatisering van de afvoer van verpakte producten. Hierdoor kan Euro West nog beter en efficiënter inspelen op de vraag van al haar klanten wat ertoe heeft geleid dat Euro West nu een groei van maar liefst 40% terugziet in de cijfers. Er wordt dan ook veel aandacht en belang besteed aan een goed partnerschap."

Euro West kan voorzien in allerlei verschillende verpakkingsbehoeftes, aangezien het beschikt over een machinepark met verschillende flowpackers en machines voor netlon-, girsack-, clafnet- en foodtainerverpakkingen. Ten slotte kunnen bedrijven bij Euro West ook terecht voor het ompakken, verpakken in schalen, stickeren en sorteren van alle groenten en fruit.

Voor meer informatie
Euro West B.V.
ABC Westland 374
2685 DD Poeldijk
T:0174 - 24 62 68
info@euro-west.nl 
www.euro-west.nl 

Publicatiedatum: