The Greenery scoort goed in Transparantiebenchmark 2012

Met een score van 147 punten uit 200 staat The Greenery in de sector Voedsel & Drank op een tiende plek in de Transparantiebenchmark 2012. Deze positie bevestigt de ambitie van The Greenery als toonaangevende AGF-organisatie op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Transparantiebenchmark is één van de middelen waarmee de Rijksoverheid maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Nederlandse bedrijven stimuleert. De benchmark is een jaarlijks onderzoek naar de transparantie, kwaliteit en inhoud van de maatschappelijke verslaggeving van de grootste ondernemingen in Nederland. De top drie van de benchmark bestaat dit jaar uit respectievelijk: DSM, Akzo Nobel en Philips.

Verbeterd

The Greenery is in de gehele benchmark op plaats 70 geëindigd. In totaal deden 230 organisaties mee aan de benchmark. Met een score van 147 punten verbetert The Greenery zich ten opzichte van vorig jaar; toen werden 135 punten behaald. In de sector Voedsel & Drank staat The Greenery op een tiende plaats. Als enige AGF-organisatie staat The Greenery op rij met Heineken, Bavaria en Nutreco.

2020

The Greenery heeft als doel gesteld om haar maatschappelijke ambities te herijken en haar duurzaamheidsbeleid verder te ontwikkelen in een plan naar 2020. Hierin worden de doelstellingen vastgesteld die de organisatie de komende jaren na wil streven. Dit doen we middels dialoog met klanten, telers en leveranciers.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.