Op weg naar een gezonde voedselketen met lokaal geproduceerde producten in het vak van de supermarkt en systematische en structurele afname van streekproducten door horeca, groothandel en gezondheid organisaties. Het is inmiddels duidelijk hoe de Korte Keten werkt en tijd voor de volgende fase. "Samenwerken en technische/logistieke kennis delen - daar gaan we het over hebben. Professionalisering. Wat zijn in Zeeland de volgende stappen?", aldus Food Delta Zeeland. "Twee bevlogen sprekers Wilfred van Elzakker, commercieel directeur Agrimarkt en Drees Peter van den Bosch, mede oprichter Willem&Drees nemen u graag mee in hun wereld en vertellen uit eigen ervaring hoe zij het hebben aangepakt. Laat u inspireren en motiveren en ga vooral ook het gesprek met hen aan."
Geïnteresseerden zijn welkom op de eerste themabijeenkomst van 2019: 'Korte Ketens, op naar een volgend level' op woensdag 27 maart a.s. vanaf 15.00 uur bij Gasterij Schoudee, Schoudeeweg 1 te Wemeldinge. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk maandag 25 maart.
Programma
15.00 uur Inloop
15.15 uur Start programma, 2 sprekers:
De boer in het schap
Wilfred van Elzakker, commercieel directeur Agrimarkt
Welke uitdagingen zijn er in de volgende fase
Drees Peter van den Bosch, mede oprichter Willem&Drees, mede oprichter BeeBox en Task Force Korte Keten
16.30 uur Discussie en aansluitend drankje en hapje
17.30 uur Einde
Locatie: Gasterij Schoudee, Schoudeeweg 1 te Wemeldinge