Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jeroen Wind, Gebr. van Aarle:

"Vlak voor Carnaval stijging in saladeverkoop, erna doen sinaasappelen het goed"

Tholen - Carnaval staat voor veel Brabander en Limburgers dik omcirkeld in de agenda. Momenteel kun je feestvieren tot je erbij neervalt in plaatsen als Oeteldonk, Kielegat, Lampegat, Kaaiendonk, Kattegat, Kruikenstad en Tullepetaonesta. Mensen hebben er doorgaans of niets mee, of zijn er gek van. Maar wat betekent dat voor de AGF-verkoop in het zuiden?

"Wij zijn tijdens Carnaval natuurlijk geopend, wel hebben we onze openingstijden wat aangepast. Zo zijn we vandaag van 7 tot 13.00 uur open (nabestellen tot 15.00 uur) en dinsdag van 7.00 tot 15.00 uur (nabestellen tot 17.00 uur)", vertelt Jeroen Wind van Gebr. van Aarle. "Misschien zijn we een beetje schor, maar we helpen onze klanten graag."

"Wel zijn er veel klanten gesloten, hetzij alleen op maandag of in combinatie met de dinsdag", vertelt Jeroen. Hij kan niet echt zeggen dat bepaalde producten veel harder gaan dan anders. "Vlak voor Carnaval zien we vaak een stijging in de saladeverkoop. Kort na Carnaval zien we een toename in de vraag naar sinaasappelen."

In haar wekelijkse nieuwsbrief prees Van Aarle daarbij de 'I'm extra shots van Fruity Line aan: Veel te weinig slaap, iets te veel drankjes uit niet heel schone glazen. Carnaval vieren is leuk, maar ook een aanslag op onze gezondheid. De week na carnaval is dan ook niet de meest vitale week van het jaar. Om het lichaam een handje te helpen zijn er gelukkig de ‘I’m extra’ shots van Fruity Line. Daar knapt een mens van op! Zorg dat u ze in huis hebt."

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle B.V.
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
Tel.  (073) 544 19 02
jeroen@aarlegebrs.nl
www.gebrsvanaarle.eu