Genomineerd Agrarisch bedrijf 2019 heeft eerste bloemkool al weer in de schappen liggen

Fa. P.N. Slagter leverde in januari de laatste bloemkool van seizoen 2018 en in februari lagen de eerste bloemkolen alweer in de winkels van het jaar 2019. De klanten van Landmarkt Amsterdam, de Jumbo in Zwaagdijk en bij de plaatselijke groenteman `Adrie Bakker` kunnen alweer volop genieten van de Hollandse bloemkool. "De bloemkool is van zeer goede kwaliteit en extreem vroeg dit jaar", vertelt Ton Slagter.

"Niet alleen de oogst komt vroeg op gang, ook het planten van de eerste bloemkool gebeurde nog nooit zo vroeg. Op maandag 17 februari zijn de eerste bloemkolen geplant, normaal is 5 maart een geschikt tijdstip. Nu zat zaterdag 2 maart alle vroege bloemkool in de grond", vertel Ton.

Naast de drukte van het planten en de start met het oogsten zijn de Slagters  ook druk met de nominatie van agrariër van 2019. Op 28 maart wordt bekend gemaakt wie de agrarisch ondernemer 2019 is geworden. Ze zitten bij de laatste vijf dus het zijn spannende tijden. Een vakbekwame jury onder voorzitterschap van Marc Calon beslist wie de titel in de wacht sleept. Naast deze prijs is er ook een publieksprijs te winnen, je kunt hiervoor een stem uit brengen. Als je het vollegronds groentenbedrijf Fa. P.N. Slagter deze eer gunt kun je stemmen via https://www.agrarischondernemer.nl/stemmen/. Het 8-talige familiebedrijf zal jullie stem waarderen.

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven