Chinezen aan de Bollo sinaasappelen?

Als enige vertegenwoordiger in China van het beroemde Spaanse sinaasappelmerk Bollo organiseert Shanghai Grandfruit Import & Export (hierna genoemd 'Grandfruit') morgen een Bollo persconferentie in Shanghai. Groothandelaren, retailers en online handelaren uit meer dan 20 landen zijn uitgenodigd. Een woordvoerder van Grandfruit geeft aan dat het hoofddoel van deze persconferentie is om de Bollo sinaasappelen te promoten in China, zodat de Chinezen in de gelegenheid worden gesteld om het lekkerste fruit uit het Middellandse Zeegebied te proeven.

Bollo sinaasappelen

Bollo werd opgericht in 1922 en beschikt over bijna 100 jaar ervaring in de citrussector. Met een uitzonderlijk teeltbeheer en de naleving van een strikt kwaliteitsprotocol is Bollo uitgegroeid tot een van de Spaanse sinaasappelmerken van superieure kwaliteit. De Bollo sinaasappelen worden verkocht in meer dan de helft van de Europese supermarkten. De jaarlijkse export van het bedrijf ligt rond de 110.000 ton. Sinaasappelen, die naar China geëxporteerd worden, moeten voldoen aan strikte kwaliteitsstandaarden en op die manier is Bollo al jarenlang het toonaangevende merk op de Chinese sinaasappelmarkt.

Sorteerinstallatie voor Bollo sinaasappelen

Bollo sinaasappelen

Bollo exporteert veel verschillende soorten sinaasappelen naar de Chinese markt, waaronder de variëteiten Lane Late, Powell en Midnight. Deze rassen zijn stevig en bieden een uitstekende smaak, waardoor ze zeer geschikt zijn voor de lange reis naar China. De Lane Late is een vroege, felgekleurde variëteit, met stevig vruchtvlees en een lange houdbaarheid. Deze sinaasappel is easypeeler en heeft een hoog suikergehalte.

Bollo sinaasappelen

Sorteerinstallatie voor Bollo sinaasappelen

Het aanbodseizoen van Bollo sinaasappelen begint in februari en loopt tot juli of augustus. Bollo zorgt voor een stabiele levering van sinaasappelen van superieure kwaliteit tijdens het nationale seizoen. De woordvoerder van Grandfruit raamt dat de vraag naar sinaasappelen dit jaar opnieuw hoger zal liggen dan het aanbod, zoals de afgelopen jaren ook het geval was. De Bollo sinaasappelen worden met name afgezet op groothandelsmarkten in Chinese steden, evenals in luxe fruitwinkels en op e-commerce platforms. Grandfruit is tevens van plan de Bollo sinaasappelen uit Zuid-Afrika en Egypte te promoten, evenals de binnenlandse teelt in China, om het hele jaar rond hoogwaardige sinaasappelen aan te kunnen bieden.

 

Meer informatie:

Brian Jiang
Shanghai Grandfruit Import & Export Co., Ltd.

Tel.: +86 176 2180 2628
http://www.grandfruitchina.com  


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven