Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrícola Famosa kiest voor PerfoTec

Agrícola Famosa heeft gekozen voor het PerfoTec Carton Flowpack Systeem voor het per zeevracht transporteren van meloenen en papaja’s vanuit Brazilië naar Europa. Het systeem bestaat uit de Ulma Flowpacker met het PerfoTec online laser systeem en de PerfoTec respiratiemeter. Uitgebreide testen wezen uit dat de respiratiesnelheden van dezelfde soort producten door het seizoen heen enorm konden variëren. Om maximale versheid te bereiken, was het dus nodig om zelf grip te hebben op de doorlaatbaarheid van de folie en daarmee op de MAP.


Richard Müller, Managing Director Agrícola Famosa (L) en Bas Groeneweg, CEO PerfoTec

Managing Director van Agrícola Famosa, Richard Müller: “Deze unieke technologie levert ons zeer positieve resultaten op. We zijn blij met deze samenwerking die wat ons betreft de komende jaren verder zal worden uitgebouwd”.

Agrícola Famosa uit Brazilië is de grootste producent van meloenen ter wereld en produceert daarnaast o.a. ook papaja’s, bananen en asperges.  PerfoTec levert systemen waarmee retailers en hun leveranciers de kwaliteit en versheid van hun producten op een natuurlijke manier zo lang mogelijk op het hoogste niveau kunnen houden.

Voor meer informatie:
Perfotec
Klompenmakersweg 16
3449 JB Woerden
The Netherlands
T: +31 (0)297 255 554
M: +31 (0)6 29720844
info@perfotec.com
www.perfotec.com

 

Publicatiedatum: