Beleggingsfonds koopt nieuwe hoofdkantoor Chiquita in Zwitserland

Het fonds Leading Cities Invest (LCI) heeft voor het eerst in Zwitserland geïnvesteerd met de aankoop van het Europese hoofdkantoor van Chiquita van Aerium.

Het 3.500 vierkante meter tellende pand in Etoy, tussen Lausanne en Genève, heeft vier verdiepingen en een souterrain en werd in 2018 opgeleverd. Het open-end beleggingsfonds voor particuliere investeerders bezit nu investeringsobjecten op 15 locaties in vijf verschillende Europese landen. 

Het Chiquita-gebouw is beeldbepalend voor Etoy en bevindt zich in de nabijheid van autowegen en de luchthaven. Het gebouw biedt vier verdiepingen aan kantoorruimte, een centrale ontvangsthal en opslagruimte. Op het terrein zijn 73 parkeerplaatsen aanwezig. De huurovereenkomst met Chiquita Brands International, die de bouw van het object grotendeels zelf financierde, loopt voor de duur van 10 jaar. 

LCI investeerde eerder in onroerend goed in Duitsland, Frankrijk, België, Engeland en Schotland. Eind vorig jaar verwierf het fonds een aantal logistieke centra in Duitsland. 

Bron: property-magazine.eu


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven