26 november t/m 2 december

Week van de Friet

Van 26 november tot 2 december gaan de frietreporters op pad. Zij zullen (bekende) Vlamingen op de meest onverwachte momenten geen microfoon, maar wél een pakje friet onder de neus duwen. Centrale vraag bij elke test: wie kan weerstaan aan een frietje van de frituur? De resultaten van de test zijn te zien op Eén, van 26 november tot 2 december telkens na Het Journaal van 19u.


Zegt Minister Milquet ook deze keer ‘non’?

Tijdens de Week van de Friet gaan de frietreporters op zoek naar actuele nieuwsfeiten. Ze infiltreren tussen de aanwezige journalisten en stellen dé hamvraag aan politici, topsporters, topmodellen, presentatoren en internationale artiesten: ‘Wilt u graag een frietje van de frituur?’ Benieuwd of Minister Milquet ook deze keer ‘non’ antwoordt? En of de nummer een van de superprestige veldrijden zijn overwinning viert met een frietje van de frituur. Afspraak op Eén, van 26 november tot 2 december telkens na Het Journaal van 19u en op www.weekvandefriet.be.

Doe de friettest

Niet enkel de frietreporters kunnen testen of de Vlaming kan weerstaan aan frietjes van de frituur. Jij kan zelf ook de test doen op www.weekvandefriet.be. Je krijgt er een aantal filmpjes te zien waarbij verschillende Vlamingen een frietje van de frituur voorgeschoteld krijgen. Aan jou om te raden wie eraan zal kunnen weerstaan.Alle informatie over de Week van de Friet is te vinden op www.weekvandefriet.be. Volg ook alle frietverhalen en frietfoto’s via Twitter en Instagram onder de hashtag #WeekvdFriet.

Bron: VLAM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.