Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Granny Smith appeldisplays voor St. Patrick's Day

Feestelijke groene displays vol Granny Smith appelen moeten Saint Patrick's Day op fleuren. De Granny Smith geeft een helder groene kleur aan de displays. Granny Smith is te verkrijgen als conventioneel en bio.

De Granny Smith appel steeg in waarde en kwam op de derde plaats binnen de appelcategorie te staan volgens gegevens van statistiekbureau IRI. Catherine Gipe-Stewart van Superfresh Growers: "Granny Smith heeft de afgelopen paar jaar op de 4e plaats gestaan. Nu de Granny Smith trending is, kun je het heldere groen van de appelen gebruiken om kassa's 'op te groenen'. "

Granny Smith is een van de favoriete appelen in de VS. Het bedrijf laat weten dat deze appel in de klassieke Amerikaanse apple pie gebruikt wordt, maar ook goed uit de hand gegeten kan worden. Granny Smith is populair bij millennials en Hispanic gemeenschappen die van een wat pittiger smaak houden. Je kunt er ook goed sap van maken. 

Displays met Granny Smith appelen zullen het winkelend publiek naar aanbiedingen op St. Patrick's Day trekken als ze dicht bij de kassa's en bij de ingang van de winkel geplaatst worden. 

Het marketingteam van Superfresh Growers heeft een digitale kit met recepten, foto's en social media graphics ontwikkeld om zich met consumenten te verbinden. Dit jaar is het recept voor Granny Smith koekjes toegevoegd. 

Publicatiedatum: