Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Wie is de man die Greenyard moet redden van de ondergang?

De Raad van Bestuur van Greenyard heeft vorige week Marc Zwaaneveld aangesteld als co-CEO. Samen met Hein Deprez zal de Nederlandse Zwaaneveld de rol van CEO gaan vervullen. Eerder maakte Zwaaneveld het Nederlandse bedrijf Van Gansewinkel weer gezond, maar gaat hem dat ook lukken bij het gehavende groenten- en fruitconcern?

Volgens oud-collega’s weet Marc Zwaaneveld heel goed wat hij wil, is heel direct en gefocust op cijfers. “Het duurt een tijdje voordat je zijn vertrouwen wint, maar zodra die er is, krijg je de nodige autonomie. Hij is rechttoe, rechtaan”, zegt Wim Geens, algemeen directeur Renewi België die twee jaar met hem heeft samengewerkt.

De Raad van Bestuur loodste Zwaaneveld bij Greenyard binnen, maar ook co-CEO Hein Deprez schaarde zich achter de aanstelling. Volgens een bevoorrechte waarnemer heeft het bedrijf een nuchtere Nederlander nodig die met een frisse blik door de organisatie gaat, maar met respect voor de bestaande structuren.

Voor het personeel blijft de situatie nog onzeker. De nieuwe co-CEO had zich tot vorige week nog niet voorgesteld aan de Belgische werknemers, maar ook Hein Deprez is niet veel op de werkvloer te vinden.

Bron: Trends


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven