Peperkwekerij Hot Pepper King

Maak-het-Zelf Sambalpakket geïntroduceerd

Op de Fruit Logistica in Berlijn is het nieuwe Maak-het-Zelf Sambalpakket van de Van Natureteler Hot Pepper King gepresenteerd. Hot Pepper King is een peperkwekerij gevestigd in Pijnacker-Nootdorp. HPK is gespecialiseerd in het kweken van een breed pallet aan soorten hete pepers zoals Chili pepers, Jalapeno en Habanero. Het bedrijf heeft vorig jaar een nieuwe verpakkingshal in gebruik genomen waardoor het in staat is om aan alle verpakkingswensen van klanten tegemoet te komen.

Voor de liefhebbers van sambal heeft Hot Pepper King (HPK) een pakket ontwikkeld waarmee heel gemakkelijk thuis verse sambal kan worden gemaakt. De bereiding is simpel en kost maar 15 minuten.
Met het pakket speelt HPK in op de toenemende trend van groentenpakketten met daarin de ingrediënten voor een complete maaltijd of gerecht. Het pakket bestaat uit verse pepers, verse ui, verse knoflook en ook zit er 20 ml ketjap in het pakket. Gebruikers dienen alleen nog donkere suiker en zout toe te voegen. Op de wikkel staat het recept in duidelijke stappen uitgelegd.Het pakket is gluten- en lactosevrij en is daarmee voor iedere consument geschikt. De bereide sambal is een aantal weken houdbaar in de koelkast.  De HPK sambal is mild van smaak en daarmee heel geschikt voor iedere keuken. De echte liefhebber maakt eenvoudig een extra pittige sambal door de zaadjes en zaadlijsten te laten zitten.

Voor meer informatie:
Joost van Luijk
Hot Pepper King
06 24674461
Joost@hotpepperking.com

Sandra van der Veer
Van Nature
sandra@nature.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven