Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mario de Goede van Coolfresh:

"Ananasmarkt dramatisch slecht"

Tholen - De ananasmarkt wordt momenteel overvoerd met grote volumes ananas en dat komt de traditioneel toch al zwakke markt in november niet ten goede. "Een grote aflader stuurt enorme volumes en dat heeft zijn weerslag op de prijs. Het is één groot drama. Wij verkopen momenteel ananas voor 5/6 euro, maar ze worden ook voor 4/4,50 euro verkocht en in Spanje zelf voor 3,50 euro", verzucht Mario de Goede van Coolfresh.



"Anderzijds zit ik al heel wat jaartjes in de ananashandel en heb ik november eigenlijk nog nooit een goede ananasmarkt meegemaakt", vervolgt de importeur. Hij verwacht de komende week bij wijze van schrikreactie op de slechte markt een lagere aanvoer. "Vanaf eind week 49 verwacht ik dat de afzet weer wat vlotter gaat lopen. Vanaf die tijd staan er ook al weer meer programma's met de supermarkten gepland en komt er ook minder op de vrije markt terecht. Dan zal de prijs ook wel weer rond de 7/8 euro uit gaan komen."

Voor meer informatie:
Mario de Goede
Coolfresh
mario@coolfresh.nl
Direct office: + 31 88 3 777 138
Mobile: + 623 931 499