Easy Open, de nieuwe verpakking van Girò

Met het nieuwe Easy Open-systeem van Giró kunnen verpakkingen op eenvoudige manier worden geopend en gesloten zonder dat er een schaar nodig is.

"We hebben dit nieuwe systeem gemaakt waardoor de verpakking gemakkelijk kan worden geopend en worden gesloten." Dat zegt Franco Locati, verkoopmanager van Girò Italia.

Bovendien maakt Easy Open het mogelijk om duurzame verpakkingen te maken met een lage milieubelasting van 10/12 g per 2 kg product.

"We zijn gefocust op de innovatiezijde en we zijn ervan overtuigd dat voedselverpakkingen, specifiek voor groenten en fruit, een sector is die voortdurend evolueert. Het is een sector die parallel loopt aan de praktische en snelle levensstijl van de consument, die vooral de optimalisatie van zijn tijd nastreeft. We proberen de behoeften deze behoeften zo goed mogelijk te interpreteren”, zegt Locati.

In 2018 lanceerde Girò het merk GirBagger, een veelzijdige machine om meerdere elementen of apparaten op te nemen en aan te sluiten om de kwaliteit van het verpakkingssysteem te verbeteren. Een aantal hiervan zijn benodigdheden met een Smart Consumables System (SCS), de koppeling met de GirControl Plus, de mogelijkheid om een CHW-G30-schaal toe te voegen of aan te passen of de koppeling met een geïntegreerd Spotless filmcentreringssysteem.

"De nieuwe krachtige GirBagger-S handhaaft de veelzijdigheid van de vorige versie en verhoogt de productiviteit tot wel 30%", zegt Locati.

Met het nieuwe Easy Open-systeem wordt de zak niet alleen de verpakking om fruit mee naar huis te nemen, maar kan ook worden gebruikt als opslagmogelijkheid, afhankelijk van de behoeften van de consument. Dit systeem is van toepassing op alle verpakkingsmachines die door Girò zijn ontworpen, ook de oudste.
Dit heeft te maken met de gedachte dat een verpakkingsmachine slechts één keer kan worden gekocht en dat het altijd mogelijk is om zijn functies te implementeren.

Voordelen van het grbruik van GirBagger-S

  •  Pakketten kunnen eenvoudig worden geopend door aan de flap te trekken
  • Eenmaal gebruikt kunnen de zakken worden afgesloten met een sticker
  • Het systeem kan op elke UB GirBagger worden geïnstalleerd
  • Een op de vier consumenten vindt dat een eenvoudig te openen systeem nodig is
  • Gemakkelijk te openen, gemakkelijk te sluiten, ideaal voor recycling

Eigenschappen van GirBagger-S

  • Eenmaal geopend, kan het gewenste aantal stukken fruit worden gepakt
  • Met de zelfklevende sticker kan de zak worden gesloten
  • De kit bestaat uit een clean-cut element, een systeem dat stickers en managementsoftware toepast

Advies voor het gebruik van GirBagger-S

  • Het Easy Open-systeem betekent dat de verpakking kan worden gebruikt om supermarktzakken op te bergen of de zakken die moeten worden gerecycled
  • De sticker maakt het mogelijk om de zak op te rollen zodat deze minder ruimte inneemt in de container.

"Een van de belangrijkste kenmerken van het merk is dat het kan groeien volgens de behoeften van de klant. Onze klanten weten dat het niet nodig is om met het duurste en meest volledig uitgeruste model te beginnen. Ze kunnen kleine investeringen doen omdat elk onderdeel van de machine in de loop van de tijd geïntegreerd en aangepast kan worden aan hun specifieke behoeften", concludeert Locati.

Contact:
Girò Italia

Via dei Lavoratori, 3/i
20090 Buccinasco (MI) - Italy
Tel.: (+39) 02 45710042
Cell.: (+39) 348 0714916
Email: mail@giropack.it
Website: www.giro.es

 

 


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven