Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw champignonproduct: fijngehakte champignons voor door het gehakt

Monterey Mushrooms zal tijdens de vakbeurs Southern Exposure, die van 7 tot 9 maart in Orlando gehouden wordt, haar nieuwe productlijn  Let's Blend presenteren. 

Let's Blend zijn fijngehakte champignons die gereed zijn om met gehakt vermengd te worden. Voor retailklanten is het product in een verpakking van 226 gram verkrijgbaar in drie smaakvarianten: Classic, Mexican en Italian. Voor foodservice klanten is er een verpakking van 226 of 1133 gram beschikbaar, zowel ongekruid als gekruid. 

"Mensen willen gezonder eten zonder dat dit ten koste gaat van de smaak of textuur," legt Roberts uit. "Let's Blend is goed te gebruiken in combinatie met runder-, kip-, lams-, varkens- of kalkoengehakt. Het maakt het vlees sappiger zonder dat het extra vet of cholesterol toevoegt."

De milieuvriendelijke retailverpakking van Let's Blend is lang houdbaar en voorzien van een gebruiksaanwijzing op de verpakking, een duidelijke houdbaarheidsdatum en transparant venster waardoor het product zichtbaar is. 

 

Voor meer informatie:
Lindsey Roberts
Monterey Mushrooms, Inc.
Ph: +1 (831) 763-5300
lroberts@montmush.com
www.montereymushrooms.com

Publicatiedatum: