Eerste stapelaar met geïntegreerde li-ion accu

Jungheinrich onthult dinsdag 19 februari de ERC 216zi: ’s werelds eerste stapelaar met een geïntegreerde lithium-ion accu. De toonaangevende fabrikant heeft de voordelen van de lithium-ion techniek gebruikt om een revolutionaire truck te ontwikkelen. De ERC 216zi is niet alleen technisch state-of-the-art, maar heeft ook een totaal vernieuwend ontwerp.

Nieuw design
De geïntegreerde lithium-ion accu maakt het mogelijk om de ERC 216zi een complete make-over te geven. De lithium-ion accu is centraal gepositioneerd, wat resulteert in meer bewegingsvrijheid op het staplatform. De ERC 216zi is 17 centimeter korter en een stuk compacter dan een vergelijkbare stapelaar met platform, waardoor de stapelaar wendbaar en makkelijk te manouevreren is. Jungheinrich bestuurslid Marketing & Sales Christian Erlach: "Soms helpt een totaal andere aanpak om tot nieuwe ideeën te komen. Dat is precies wat we hebben gedaan met de ERC 216zi. Het is de perfecte truck om indrukwekkende hoogtes te bereiken."

Ergonomische werkplek
De veiligheid van de bestuurder wordt gewaarborgd middels vaste zij- en achterwanden aan het staplatform. De wanden zijn zo gemonteerd dat de opstapruimte niet wordt beperkt en het platform makkelijk bereikbaar blijft. Voor maximale bescherming heeft de ERC 216zi een ruim panoramadak met een riant doorkijkvenster. De intuïtieve smartPILOT disselkop is eenvoudig in gebruik en alle functies zijn met één hand te bedienen. De decentrale positionering van de smartPILOT biedt de bestuurder altijd de meest ideale werkhouding. 

Veiligheid
Voor het eerst is het lastmanagementsysteem operationCONTROL in de truck geïntegreerd. Dit systeem controleert voortdurend de hefhoogte en last. Zodra een last te hoog is geheven, klinkt een signaal, toont het display een waarschuwing en trilt de smartPILOT. Met het assistentiesysteem positionCONTROL wordt de inslag van lasten nog makkelijker. Het systeem onthoudt ingestelde lasthoogten, wat de veiligheid en efficiëntie vergroot.

Lithium-ion
Accuwissels behoren definitief tot het verleden met de ERC 216zi. De snelle laadtijden en tussentijds (bij)laden van de geïntegreerde lithium-ion accu biedt talloze nieuwe mogelijkheden. In de koffiepauze of op de plaats van gebruik bijladen? Met de ERC 216zi kan het. Jungheinrich biedt bij elke lithium-ion accu 100% tevredenheidsgarantie en 5 jaar accugarantie.

Voor meer informatie:
Paola Suhonić
Jungheinrich Nederland
H.A. Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn
+31(0)72 - 44 68 13
www.jungheinrich.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven