Nieuwe kiemgroentemixen van Italiaanse Vivo

De kiemgroentensector staat nog altijd in de belangstelling van de consument en het Italiaanse Vivo profiteerde hiervan, consolideerde haar omzet en registreerde een lichte stijging in 2018. "We zijn tevreden over hoe we 2018 hebben afgesloten met een omzetstijging van 5%. Daarbij hebben onze klanten hun interesse bevestigd en ons aangemoedigd om door te gaan met onze lijn van innovaties", zegt Andrea Farnedi.

Volgens Farnedi hebben kiemgroenten de afgelopen twee jaar een impuls gekregen dankzij de toenemende populariteit van de microgreens. "De kiemgroenten in de bakjes zijn ready-to-eat, makkelijk in gebruik en zijn op vele manieren toepasbaar."

Archieffoto

Vivo staat op het punt om nieuwe kiemgroentemixen op de markt te brengen. De mixen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele koks en de verpakking is speciaal voor de grootschalige distributie bedoeld. "In 2019 zullen we ook nieuwe investeringen doen in de vorm van de aankoop van nieuwe verpakkingsmachines en ontkiemers", zegt Farnedi.

"We zijn partners geworden van het online platform FruttiWeb waar zowel particulieren als horeca producten uit ons hele assortiment kan aankopen. Deze worden gekoeld bezorgd in heel Italië en de verzendkosten zijn in verhouding met de aankoop."

Contact:  
Vivo Soc. Coop. Agr.
Via Cervese, 3485
47522 Cesena (FC)
Tel.: (+39) 0547 322117
Fax: (+39) 0547 321245
Email: info@germoglivivo.it
Web: www.germoglivivo.it


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven