IPM: voor het eerst snoepgroenten en -fruit onder de noviteiten

Duitsland - Groenten en fruit op eigen balkon of terras telen en oogsten is 'in'. Steeds meer mensen zijn enthousiast over de schoonheid en het culinaire genot van deze veelzijdig bruikbare planten die onder het begrip 'snoepgroenten en -fruit' de markt veroveren. Daarom kent de internationale plantenbeurs IPM in Esssen vanaf 2013 ook een prijs voor nieuwigheden in deze categorie.
 
Naast de huidige acht prijscategorie├źn snijbloemen, groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, struikgewassen, voorjaarsbloeiers, perk- en balkonplanten, vaste planten en kuipplanten hebben alle IPM-exposanten nu de mogelijkheid om zich aan te melden om in aanmerking te komen voor de speciale prijs in de categorie 'snoepgroenten en -fruit voor balkon en terras'. De vakjury zal vooral letten op de gebruiksveelzijdigheid en de sierwaarde. Ook hier geldt als voorwaarde dat de nieuwigheid nog niet eerder op een Duitse vakbeurs gepresenteerd mag zijn.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.