Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoeve Biesland zet 'Kistje vol Smaak!' voort

Gaston Badoux zette 7 jaar geleden 'Kistje Vol Smaak!' op en verspreidde vanuit Delftse Molen ‘De Roos’ zijn kistjes per fiets in de stad. De activiteiten in en rondom de molen namen toe en Gaston vond in Linda Duijndam een waardige opvolger voor het kistje. 'Kistje vol Smaak!' was de eerste afnemer van de groenten die Linda (De Groenteboerin) teelde.

 

“Ik weet nog heel goed dat de eerste oogst raapsteeltjes naar het kistje ging. Het was voor mij een onwerkelijk en tegelijkertijd trots gevoel dat de groenten, die ik teelde, nu daadwerkelijk op de borden van veel Delftenaren terecht kwamen", vertelt Linda. "Ik heb direct contact met boeren en telers uit de buurt. Hierdoor wordt het aandeel biologische en biodynamische producten in het kistje groter. Ook zullen er meer afhaalpunten komen zodat ook mensen uit Pijnacker-Nootdorp en Ypenburg hun Kistje kunnen ophalen. Verder verandert er weinig: prijzen, aanbod en voorwaarden blijven hetzelfde want wat Gaston heeft opgezet, klopt!”

De hulpboeren van Hoeve Biesland gaan ervoor zorgen dat de kistjes netjes ingepakt worden en klanten kunnen hun Kistje Vol Smaak! aanvullen met lekkere producten van de boerderij en andere producenten uit de directe omgeving. De kistjes zijn er voor 2,3 en 4 personen en kosten €4,50 per persoon.

Voor meer informatie:

www.kistjevolsmaak.nl 

Publicatiedatum: