Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lock-Well meervaks machine prijsgegeven op Empack

Lock-Well het papieren alternatief voor kunststof traytjes met vakverdeling, was al vaker in het nieuws, onlangs nog bij RTL- Z tijdens het programma How it’s done. Nooit werd prijsgegeven hoe deze verpakking machinaal vormgegeven wordt. Tijdens de Empack in Den Bosch wordt dat anders. Voor het eerst sinds de ontwikkeling in 2011 is de Lock-Well meervaks machine in het openbaar te zien. Een proces dat gepatenteerd is in diverse Europese landen.

Het lijkt wel origami, de Japanse papiervouwkunst waar geen lijm aan te pas komt. In vergelijking met het prototype uit 2011 zijn er belangrijke ontwikkelingen uitgevoerd aan de machine. De machine is compacter geworden, er zijn verbeteringen aangebracht op het gebied van snel omstelbaarheid en er zijn meer trayvariaties te verwerken.

Als gevolg van de Duitse verpakkingswetgeving is de vraag naar Lock-Well groeiende. Schut Systems verwacht dat deze groei zich ook in Nederland zal voortzetten.

Naast de ontknoping van het Lock-Well proces is ook te zien hoe de sleevemachine ASM60 een tray voorziet van een voorgelijmde kortonnen sleeve. Ook deze markt is dankzij de groei van verse salades en vleesvervangers sterk groeiende.

Schut Systems is aanwezig op Empack Den Bosch stand 3.C1202

Voor meer informatie:
Schut Systems
Loubergweg 22
6961 EK Eerbeek
+31(0)313 674 500
info@schutsystems.com 
www.schutsystems.com 

 

Publicatiedatum: