Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huercasa en Anecoop promoten Express Slow Food concept

Huercasa en Anecoop, beiden twee leidende bedrijven in de Spaanse tuinbouwsector, hebben hun samenwerking een stap verder voorwaarts gezet. Huercasa uit Sanchonuño in Segovia is gespecialiseerd in gesneden groentenproducten en levert haar bijdrage aan de ontwikkeling van het Express Slow Food concept, dat de coöperatie Anecoop recent lanceerde via haar dochter Janus Fruit SL met als doel een nieuwe productcategorie te creëren en te promoten.

Dit betreft een productlijn met 100% convenience groentenproducten zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen en tevens glutenvrij. Ze worden gemaakt op een traditionele wijze (Slow) om het behoud van de smaak en alle nutriënten te garanderen, maar kunnen onmiddellijk geconsumeerd worden (Express), wat het tot ideale artikelen maakt voor de consument van vandaag de dag.

Huercasa voegt van haar kant haar meest innovatieve producten toe aan het nieuwe concept, met name de OntheGo groentensalades. Voor de internationale markt zal de lancering in samenwerking met Janus Fruit plaatsvinden door volledig te participeren in de ontwikkeling van het Easy by Bouquet merk, waarmee Anecoop haar afzet in de Europese markt stimuleert binnen de Express Slow Food categorie. Hieronder verkoopt het al groentensoepen, smeerbeleg en fruitdesserts of gezonde snacks.

Voor de binnenlandse markt zal Anecoop met de partners samenwerking in het gezamenlijke management van de verkoop van Express Slow Food op de diverse verkooppunten. Het zal tevens bijdragen aan verbetering van de op consumenten gerichte communicatie rond het nieuwe concept en ondersteunen bij productpromotie acties op verkooppunten.

Anecoop en Huercasa hebben gezamenlijk deelgenomen aan Fruit Logistica. Daar werden de laatste overeenkomsten rond de samenwerking besloten, waar beiden al maandenlang aan gewerkt hadden.

Publicatiedatum: