90% exposanten en 98% bezoekers positief over de beurs

Bijna helft van exposanten zegt zakelijke transacties te hebben gedaan op Fruit Logistica

Meer dan 78.000 bezoekers van uit 135 landen wereldwijd en 3.200 exposanten uit 90 landen presenteerden een compleet marktoverzicht van de handel in verse groenten en fruit tijdens de afgelopen Fruit Logistica. “Het is onze missie om exposanten en bezoekers de best mogelijke zakelijke kansen te bieden. Ongeveer 90 procent van de exposanten en 98 procent van de bezoekers beoordeelden hun deelname aan de beurs of bezoek aan de beurs als positief.” aldus Madlen Miserius, Senior Product Manager van de Fruit Logitica.

Groot aantal afgesloten zakelijke transacties
De organisatie ontving zowel van de exposanten als de bezoekers hoge ratings. Bijna de helft van alle exposanten heeft tijdens de afgelopen editie van de beurs zakelijke transacties afgesloten. Ongeveer 90 procent van de exposanten liet al weten zeer tevreden te zijn over de zakelijke resultaten van hun deelname aan de beurs, aldus de organisatie.

Ook bezoekers blijken positief, zelfs nog positiever. 77 procent van de bezoekers verwacht dat de contacten met exposanten tot zakelijke transacties zullen leiden. 98 procent van de bezoekers beoordelen het zakelijke succes van hun bezoek aan de beurs als positief.

Op de volgende beurs in Berlijn is het nu weer bijna een jaar wachten, maar in Shanghai opent op 29 mei de China Fruit Logistica alweer zijn deuren.

Voor meer informatie:
Fruit Logistica
www.fruitlogistica.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven